Rivning som utförs korrekt

Anlita professionella hantverkare för rivning som sker på ett korrekt sätt utan att närliggande fastigheter, personer eller ägodelar tar skada. Vi utför små och stora rivningsarbeten i Göteborg.

Rivning med säkra arbetsmetoder

När det är dags för något nytt brukar det vanligtvis innebära att något gammal ska rivas. Något våra medarbetare tycker är kul, dels för att de gör plats för något nytt att ta form men även för att det ligger mer tanke och noggrannhet i ett rivningsarbete än många kanske tror.

Det krävs rätt arbetsmetod och att följa en tydlig steg-för-steg lista så att rivningen sker i rätt ordning för att minimera risken för att våra medarbetare eller andra fastigheter kan ta skada om rivningen sker för snabbt. Det där är inget du behöver tänka på, anlitar du våra professionella och erfarna hantverkare i Göteborg så kommer vi ta hand om rivningen åt dig, både i en mindre och större skala. (70-90 ord)

Ombyggnadsrivning eller totalrivning

När man talar om rivning kan det arbetet innefatta håltagning, ombyggnadsrivning vid en renovation eller en totalrivning av en fastighet. Oavsett hur stort eller litet projekt du behöver hjälp med så har vi personalen, verktygen och maskinerna för att utföra rivningen. Vid en ombyggnadsrivning kan vi hjälpa dig med rivning av exempelvis innerväggar eller riva upp golvet efter en vattenskada.

  • För att minimera spridningen av allt damm som uppstår vid en rivning använder vi oss av olika metoder som exempelvis inplastning och undertrycksventilation som suger in allt damm.
  • Utför vi totalrivning av en fastighet brukar vi använda oss av vattenkanoner som gör det svårt för allt damm och smuts att samlas i luften.
  • Det blir en säkrare arbetsmiljö för våra hantverkare, samt bidrar till en dammfri omgivning för närliggande fastigheter.
medarbetare som utför rivning i en bostad

Rivning i kombination med asbestanalys

När du kommer i kontakt med vår saneringsfirma så kan vi utföra en rivning i kombination med en asbestsanering i Göteborg om det finns behov av det. Om din fastighet byggdes under mitten på 1900-talet har vi som rutin att alltid utföra en asbestanalys innan rivning för att säkerställa att fastigheten inte innehåller asbest. Det gör vi för allas säkerhet och för att komma överens om hur vi ska påbörja arbetet.

Rivning med ROT-avdrag

Du kan känna dig trygg med att vår långa erfarenhet i saneringsbranschen, och vårt stora engagemang bidrar till ett perfekt resultat där vi alltid fokuserar på bästa tänkbara service och hög säkerhet för alla inblandade. Vi hjälper dig med rivning från början till slut, och tar vårt ansvar genom hela arbetsprocessen.

Både privatpersoner och företag kan anlita våra hantverkare för rivning och för en prisvärd tjänst finns även ROT-avdraget tillgängligt för privatpersoner. Bra för dig och bra för plånboken. Kontakta oss redan idag för mer information!

Rivning med fokus på säkra arbetsmetoder. Vi hjälper företag och privatpersoner med mindre som större rivningsprojekt.